Auto Tracking Security Camera  thumbnail

Auto Tracking Security Camera

Published Jun 23, 23
3 min read

Camera Auto SuiveuseVia een vooralsnog onbekende route belandde de automobilist op de A22, waar hij op het viaduct over de A9 op een andere auto klapte - camera auto spate.’ De website van AT5: ‘Daarbij werden zulke hoge snelheden bereikt, dat de politie-eenheden grote moeite hadden het verdachte voertuig bij te houden. ‘ Dus een groot deel van de provincie Noord-Holland is die zaterdag doorkruist door een politieachtervolging met een zeer hoge snelheid - camera auto spate.

Dat is gek. Als je een nummerplaat scant en checkt krijg je uitsluitsel: ja of nee. Verder is Zeezigt in Diemen een erg onwaarschijnlijke plek voor een politiefuik, het is een uithoek zonder doorgaand verkeer. Het lijkt er meer op dat dit zo’n verkeerscontrole ‘maar niet heus’ is, die gaat over criminaliteit en niet over verkeer.Dus de politie wist waarschijnlijk achter wie ze aan scheurden, toen ze aan de levensgevaarlijke dollemansrit begonnen. camera auto spate. Ook staat deze actie in scherp contrast met de gebruikelijke handelwijze bij zogeheten ‘voertuigcriminaliteit’. camera auto spate. Als een auto wordt gestolen schrijft de politie de gegevens netjes op voor de verzekering, maar daar blijft het ongeveer bij want het heeft geen ‘prioriteit’.

Laten we hopen dat het goed met ze gaat. Soms zijn de gevolgen minder ernstig. Op 4 augustus 2016 bijvoorbeeld: (bron AT5) De politie achtervolgt wegens vermeende schoten, de inzittenden van de auto vluchten omdat ze die net hebben gestolen. Ook hier weer er vol op af, zonder dat de toedracht duidelijk is. camera auto spate.

Op 1 minuut 21: Frans Zuiderhoek licht toe wanneer de heli de lucht in gaat, en wat het nut eigenlijk is. Hier blijkt weer dat de politie alleen met zichzelf bezig is. Als iemand niet meteen gehoorzaamt gaan alle remmen los om deze wetsovertreder meteen en zichtbaar in de kraag te vatten.

Want ontkomen van de verdachte ondermijnt het aanzien van de dienders. Sinds de dood van een onschuldige inwoner van Maastricht in de politiefile op de A2 in 2011, om een benzinedief te pakken van wie het kenteken bekend was, is er niets veranderd. U bent gewaarschuwd. January 14, 2017De politie gaat niet anders werken.

Gps Trackers Voor Auto's - Voordelig En Betrouwbaar

Die weten waar ze moeten zoeken en ze weten wie de criminelen zijn. Dat is de boodschap die de politie steeds blijft herhalen. Laten we even kijken naar RTL late night van 6 september 2016. De politie zou worstelen met het aanpakken van etnisch profileren. Plaatsvervangend korpschef Ruud Bik zit naast wijkagent Dwight van van de Vijver (camera auto spate).

(bron: RTL late night) Op 0 seconden: Wijkagent Dwight van de Vijver introduceert het begrip ‘daderprofileren’ (camera auto spate). Dus niet etnisch profileren om bepaalde bevolkingsgroepen te kwellen terwijl er geen aanwijzing is dat de gecontroleerde persoon iets strafbaars heeft gedaan, maar juist dat er ook echt iets is gebeurd wat niet mag en de politie op zoek is naar de dader (camera auto spate).

Latest Posts

Opkoper Auto Onderdelen

Published Feb 01, 24
7 min read